قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

بغداد: چراغ سبز ادامه خرید گاز و برق از ایران را گرفته‌ایم

بغداد: چراغ سبز ادامه خرید گاز و برق از ایران را گرفته‌ایم وزیر امور خارجه عراق خبر داد که این کشور [از آمریکا] چراغ سبز دریافت کرده است تا همچنان به خرید برق و گاز از جمهوری اسلامی ایران ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق شامگاه امروز سه‌شنبه تأکید کرد که عراق به سرمایه‌گذاری در زمینه گاز ادامه خواهد کرد.

 

شبکه خبری العهد به نقل از وزیر خارجه عراق گزارش داد که این کشور [از آمریکا] چراغ سبز دریافت کرده است تا همچنان به خرید برق و گاز از جمهوری اسلامی ایران ادامه دهد.

 

وی تأکید کرد که در آینده عراق در زمینه تولید گاز، به قدرت بزرگی تبدیل خواهد شد؛ زیرا این کشور، «سرزمین نفت و گاز است».

 

حسین درباره روسیه نیز گفت: در پرداخت [بدهیهای خود] به شرکتهای روسی که در میادین نفتی عراق فعال هستند، مشکل دارند. ما از سیستم پولی خود در قبال تحریمها مواظبت می‌کنیم.

 

در همین ارتباط، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق شانزدهم بهمن ماه جاری خبر داد که فؤاد حسین با «مهدی صفری» معاون وزیر امور خارجه ایران در امور اقتصادی در بغداد دیدار کرد.

 

وزیر امور خارجه عراق در این دیدار تاکید کرد که روابط بغداد با کشورهای همجوار بر اساس منافع مشترک است. در دیدار فؤاد حسین و مهدی صفری، پرونده‌های مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وزیر امور خارجه عراق و معاون وزیر خارجه ایران در این دیدار درباره چالش‌هایی که منطقه با آن مواجه بوده نیز به رایزنی پرداختند. در این دیدار همچنین پرونده‌های موجود میان دو کشور به خصوص موضوع انرژی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. عراق برای نیروگاه‌های برقی خود از ایران به واردات گاز می‌پردازد.

 

وزیر خارجه عراق همچنین تاکید کرد که عراق در روابط خود با کشورهای همجوار به خصوص جمهوری اسلامی ایران، بر اساس منافع مشترک عمل می‌کند که همین موضوع به تقویت منافع ملی عراق می‌انجامد.

 

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق چند روز پیش خبر داده بود که پنج نشست در سطح امنیتی بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برگزار شده است.

 

حسین به شبکه خبری «رووداو» گفت: [محمد بن سلمان] ولی‌عهد سعودی از ما خواست میزبان دیدار وزیر خارجه سعودی با همتای ایرانی وی در بغداد باشیم. در حال حاضر مشغول هستیم و زمان دیدار علنی بین وزاری خارجه دو کشور را تعیین خواهیم کرد».

 

وی با بیان اینکه نشستهای قبلی بین مسئولان ایران و عربستان، محرمانه و در سطح امنیتی بوده است، تصریح کرد: نشستهایی که محرمانه بود، با وساطت عراق، علنی خواهد بود. وزرای خارجه ایران و سعودی در بغداد دیدار خواهند کرد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار